Ön Hazırlık Yaz Okulu Sonucu Kesin Kayıt Listesi

19.08.2022 1211

Değerli velilerimiz;

Hocalarımız ve öğrencilerimiz büyük bir gayretle yaz eğitimini tamamladılar. Emek veren anne babalara Rabbim ecrini ziyadesiyle versin inşallah. Hocalarımızdan da Allah razı olsun. Bu eğitimin kaybedeni yok. Yavrularımız Kur'an'ı güzel ve hakkıyla okuma konusunda büyük bir yol katettiler. İmkanlarımız 144 kişiye el verdiği için bu sayıda öğrencimizin asil olarak kurs ve okul kaydını alacağız.

Asil hak kazanan öğrencilerimiz bu pazartesiden itibaren okul kaydını yapabilirler.  Yedek öğrencilerimiz istedikleri okullara  şimdiden kaydını yaptırsinlar. 15 Eylül'e kadar boş kalan kontenjanlarımıza, yedek sıralamasına göre, gittikleri okuldan nakil alırız.

Gayret gösteren tüm velilerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun.

Sonuçlar okulumuzda yayınlanmıştır.

Adres:
YAMAÇTEPE MAH. 93001. SK. 15 TEMMUZ ŞEHİTLER İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 17 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ