Motivasyon için gezi, doğa yürüyüşü, ok atma ve at binme faaliyetlerimiz

31.12.2021 200

Motivasyon için gezi, doğa yürüyüşü, ok atma ve at binme faaliyetlerimizden...

Türkiye Münazara yarışmasında dereceye girenler, okulumuza en yüksek puanla girenler, yine okulumuzdan mezun olurken yuksek puan alanlar, hafizlikta en önde gidenler, Siyer-i Nebi yarışmasında il birincisi olan öğrencimiz, kitap kurtlarını ödüllendirmek amacıyla, İnsan ve Medeniyet Hareketi Kahramanmaraş Derneği Gençler Ata Sporlarıyla Hedefine Ulaşıyor projesi kapsaminda Konya gezisindeydik bugün. Mevlânâdan, kelebek vadisine, bilim merkezinden, Konya Panorama ve şehitlik dahil bir çok mekanı ziyaret ettik. Mustafa Büyükkaplan Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu müdürü Ali Menekşe üstadımız , Hakan Küçükkendirci üstadımız ve okul ve kurs personellerine hassaten teşekkür ederiz. İnsan ve Medeniyet Hareketi Kahramanmaraş derneğimize minnettarız.

İMH Kahramanmaraş Derneğimizin "Gençler Ata Sporları ile Hedefine Ulaşıyor" projesinin Konya Bursa Çanakkale Gezisinin, Bursa bölümünde ziyaretlerimiz;

Sabah namazını Sultanlar şehri Bursa Ulu Camide eda ettik, Huşu içinde Namazlarımızı eda ettik ve Cami imamı ile sohbet ardından Cami hakkında bursa Merkez İHL hocalarımızdan Ahmet Kahraman hocamız çok güzel tanıtımlarını yaptı. Cami etrafındaki Kubbe minareler, Şadırvan, Kozahan, Hamamlar, Yeşil Cami ve Türbesi 1. Mehmet Çelebi Padişahımız kabri ziyareti sonrası bir anda, Sultanlar Sultanı Emirsultan hz leri huzurunda idik dualar ardından, Meydan Cay evinde kahvaltı ile hızlı başladık güne.... şehir turu ile İnsan vakfı, Ensar Vakfı ve Abdal Derneği binasını ziyaret sonrası Abdal Cami...Mehmet Akif Kültür Merkezinde güzel sohbet ardından yürüyüş sonucu Suçi Okçular Derneğinde Ok Atış Talimi ile kendimizi başka bir Manevi atmosferde bulduk...Uftade Hz.lerine dua ile Osmanlı devletini kuran 1. Padişahımız Osman Gazi ve evlatlarının kabrini ve ardından Bursayı Fetiheden Orhan Gazi padişahımızı ve evlatlarının kabirlerini ziyaret ederek Muhteşem Bursa Manzarasını izledik. Bizleri ağırlayan tüm STK temsilcilerimize, Şaban hocamıza, İlim yayma cemiyeti temsilcilerine, Ensar vakfına, İnsan ve Medeniyet Hareketi Bursa derneğine, merkez Anadolu İmam Hatip lisesi müdürlüğüne teşekkür ederiz. ikramlarda bulunanlara ve özellikle Aşura ikramı kapanış finali idi teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz Sağolsunlar Varolsunlar.

Çanakkale "İmanın, imkâna galip geldiği yerdir".

Öğrencilerimizle GPDP Projeleri kapsamında, İnsan ve Medeniyet Hareketi Kahramanmaraş Derneğinin Gençler Ata Sporlarıyla Hedefine Ulaşıyor Projesi ile Çanakkale ziyaretinde bulunduk. Manevî feyzi ve bereketleri bol bir seyahat oldu elhamdulillah. Rabbimiz hâlâ ülkemizin peşinde olan kuffara fırsat vermesin , birliğimizi daim eylesin.

31-12-202131-12-202131-12-202131-12-202131-12-202131-12-202131-12-202131-12-202131-12-202131-12-202131-12-202131-12-2021

Adres:
YAMAÇTEPE MAH. 93001. SK. 15 TEMMUZ ŞEHİTLER İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 17 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ